Kamperen op een minicamping in Overijssel. Dat is genieten voor jong en oud. En de naam zegt het al: ‘minicamping’, oftewel een kleine en gemoedelijke camping. Zo’n camping waar je kunt genieten van de rust en de ruimte. Een plek waar je met een gerust hart je kind kunt laten spelen en zelf kunt genieten van een goed boek. Een plek waar genoeg ruimte is om samen leuke spelletjes te doen en echt tijd te hebben voor elkaar.

Minicamping De Boergondier in de Krim

Onze minicamping in Overijssel is gelegen in de Krim. Een klein en gemoedelijk dorpje in de gemeente Hardenberg. In het dagelijks leven runnen wij een akkerbouwbedrijf met daarbij een prachtige boerencamping. Vanaf onze minicamping heb je een prachtig uitzicht over de akkers. Een plek waar het rustig is, je de vogeltjes hoort fluiten en waar je even helemaal tot rust komt. 

Genieten van de omgeving

De camping is een perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes. De gemeente Hardenberg heeft veel te bieden. Bovendien ligt de camping in het Vechtdal. Een prachtig gebied waar je eindeloos kunt fietsen en wandelen. 

Kamperen op mincamping De Boergondier
Grote kampeerplaats 150 m2
Minicamping, geweldig voor kinderen
Camping van boven af van

Voor de kids

Kids kunnen zich prima vermaken op onze camping. Spelen met andere kinderen, springen op de airtrampoline, spelen in de speeltuin en rondscheuren op de skelters. En niet onbelangrijk voor de oudere kids, er is Wifi! En is het warm? Dan is een bezoekje aan het openluchtzwembad een leuke afwisseling. Tegenover onze camping, op 300 meter lopen is het openluchtzwembad van De Krim. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een perfecte en onvergetelijke vakantie is binnen handbereik! Kom dus kamperen bij de boer!

Minicamping Overijssel met boerderij

Naast een camping hebben wij ook een boerderij waar wij veel passie voor hebben. Wij zijn een actief akkerbouwbedrijf. Geniet dus vooral van de ruimte en het weidse uitzicht over de akkers. Ook de kinderen zullen genieten op onze boerencamping. Zij mogen een rondje meerijden op onze grote grasmaaier of een rondje rijden op de oldtimer trekker. Een echte Eicher uit 1956. Geweldig voor de kinderen, maar ook voor papa’s en opa’s. 

Mogen wij jullie binnenkort welkom heten op onze minicamping in Overijssel? Jullie zijn van harte welkom. Neem eens een kijkje bij onze kampeerplaatsen of boek een van de prachtige en unieke accommodaties. Tot ziens bij camping De Boergondiër!