Ben je op zoek naar een bijzondere accommodatie voor een bijzondere overnachting in Overijssel? Camping de Boergondiër biedt verschillende unieke accommodaties, perfect voor een onvergetelijke vakantie op een boerencamping in het prachtige Vechtdal. Hieronder laten we zien uit welke unieke accommodatie je bij de Boergondiër kunt kiezen.

Melkbus XS

De melkbus is een unieke accommodatie. Perfect wanneer je op rondreis bent of wilt verblijven bij familie of vrienden die ook bij ons op de camping verblijven. Onze melkbus is ingericht om in te slapen en voorzien van een comfortabel matras. Het leuke aan de melkbus is, dat deze geen vaste plek heeft op onze camping, maar verplaatst kan worden. Wil je dus bij familie of vrienden op de camping staan? Dan zetten we de melkbus er gewoon bij! Gezellig! 

Zoals gezegd is de melkbus ingericht om in te slapen en heeft verder geen voorzieningen. Uiteraard kun je gebruikmaken van ons sanitair. Maar houdt er verder rekening mee dat je bijvoorbeeld zelf bestek meeneemt. 

Knus in de melkbus! 

Unieke overnachting in de melkbus

De Koestee

Op zoek naar een knusse en bijzondere overnachting in Overijssel? Dan is de Koestee iets voor jullie! De Koestee is een mobiele bedstee voor twee personen. Uiteraard geheel in koestijl ingericht. Ook de Koestee is verplaatsbaar en staat dus soms op de camping, maar in het vrije veld of in de boomgaard behoort ook tot de mogelijkheden. Je bent in ieder geval altijd gegarandeerd van een prachtig uitzicht. 

Onze Koestee is inclusief beddengoed in stijl, handdoeken, twee fietsen en koffie en thee. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een leuke en bijzondere overnachting. 

Bijzonder overnachten in Overijssel in een koestee

Droomstam XXL

Je zult het niet geloven, maar je kunt bij de Boergondiër overnachten in een Droomstam thema wijn. Compleet met keuken, douche en toilet. De Droomstam  is een knusse en kleine accommodatie (wel met alle luxe van thuis, regendouche, vaatwasser, combimagenetron, nespresso enz) met grote raampartijen. Ook is er een gezellige veranda waar je kunt genieten van een goed boek en gezellig ontbijt. Geniet van het buitenleven! 

Overnachten in een wijnvat

Droomstam XS

De Droomstam is een kleine accommodatie met twee slaapplaatsen. De Droomstam is alleen voorzien van matrassen, verder zijn er geen voorzieningen. De Droomstam wordt vooral gebruikt voor familie of vrienden die op visite komen. De Droomstam kunnen we namelijk makkelijk bij een van onze accommodaties of kampeerplaatsen plaatsen. Een uniek ervaring en super leuk. Perfect wanneer je niet zelf een tent wilt opzetten. Vraag eens naar de mogelijkheden! 

Verplaatsbare accommodatie de Droomstam

Retro caravan

Ben je gek op de seventies? Dan moet je een overnachting in onze Retro caravan proberen. Deze accommodatie hebben wij overgenomen van de eerste eigenaar die er al die jaren ontzettend zuinig op is geweest. We wilden het gevoel van de seventies behouden en het interieur zo authentiek mogelijk gelaten. Nieuwe kussen en een nieuw vloerkleed maken de Retro caravan helemaal af. De caravan is voorzien van drie slaapplaatsen, wel is het mogelijk om een bijzettentje bij te plaatsen. Ook tafel en stoelen zijn ingericht op 3 personen, maar deze kunnen we uitbreiden. 

Overige accommodaties en kampeerplaatsen

Hoewel onze bijzondere accommodaties een echte aanrader zijn, hebben we ook nog prachtige chalets (voor 4-5 personen) en kampeerplaatsen

Wat heeft de Boergondiër te bieden?

Camping de Boergondiër is een kleine en gemoedelijke camping. Een camping waar we aandacht hebben voor onze gasten en waar we echt gaan voor genieten. Naast de camping runnen wij een akkerbouwbedrijf. Dat betekent veel landerijen en akkers. Vanaf de camping heb je dus een wijds uitzicht en kun je echt even genieten van de rust en ruimte. En daarnaast kunnen de kinderen natuurlijk genieten van de leuke speeltuin, airtrampoline en vele skelters. Het is gemoedelijk en overzichtelijk, perfect dus voor gezinnen met kinderen. 

Ook de omgeving van de Boergondiër heeft veel te bieden. Houd je van fietsen en wandelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze camping is een perfecte uitvalsbasis voor de mooiste fiets- en wandelroutes. 

Kortom, boek gelijk je vakantie bij camping de Boergondiër en kies voor een bijzondere overnachting Overijssel! Kom kamperen bij de boer!