Een unieke vakantie waar de kinderen ongestoord kunnen spelen, je lekker veel buiten kunt zijn en kunt genieten van rust en ruimte. Dat is kamperen bij de boer in Overijssel. Camping de Boergondiër is een prachtige maar kleine camping met ruime plekken en genoeg plek voor de kinderen om te spelen.

Ruime kampeerplaatsen

Kamperen is heerlijk en een goede kampeerplaats is daarbij heel bepalend. Dat begrijpen wij als geen ander. Bij de Boergondiër weet je zeker dat je een prachtige ruime kampeerplaats hebt. Al onze kampeerplekken zijn namelijk maar liefst 150m2 groot. Daarbij heb je veel groen en privacy op je kampeerplek en kun je met een gerust hart op je blote voeten rondlopen. Verder zijn al onze kampeerplaatsen voorzien van Wifi en is het sanitairgebouw centraal gelegen.

De boerderij: een actief akkerbouwbedrijf

Kamperen bij de boer in Overijssel, wat dat inhoudt bij De Boergondiër? Een prachtige camping waar het rustig is, in een landelijk gebied, omringd door akkers. Kinderen kunnen een rondje mee op onze grote grasmaaier of op de oldtimer trekker (een echte Eicher uit 1956). Leuk voor kids, maar ook opa’s en papa’s mogen graag nog even op de trekker zitten.

Ook in de omgeving kun je genieten van het boerenleven. Ga bijvoorbeeld varkens knuffelen in Collendoorn of een ijsje halen bij IJshoeve Bosman, waar je ook een knechtendiploma kunt halen (2 km).

Wat is er te beleven op de boerderij?

De kinderen kunnen spelen in de speeltuin met verschillende klim en klautertoestellen, schommels, glijbanen en een super leuke airtrampoline. En even ouderwets genieten? Er zijn meerdere oud Hollandse spelletjes die je gewoon kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan sjoelen! En is het mooi weer? Tegenover de ingang van de camping ligt het openlucht zwembad ‘Onder ons’, op zo’n 300 meter lopen.

Wist je dat er iedere maand wel iets groeit en bloeit wat je kunt plukken? Te beginnen met de pioenrozen in mei, de rode besjes in juni (heerlijk voor in de yoghurt, of om zo vanaf de struik te eten). Ook kruisbessen zijn in juni te plukken en in juli zijn de pruimen aan de beurt. Als laatste, in juli/augustus zijn de appels, peren en walnoten klaar om geplukt te worden. Al deze bomen staan her en der verspreid over onze boerencamping.

Kamperen bij de boer in Overijssel is leuk voor jong en oud

Onze camping is geweldig voor mensen die van de rust en de ruimte van het platteland genieten. Maar daarnaast is onze camping ook perfect voor gezinnen met kleine kinderen. Omdat het zo lekker overzichtelijk is, hoef je niet bang te zijn dat je kinderen de weg kwijtraken. Je weet altijd waar ze zijn. Kinderen genieten en dus papa en mama ook!

En een aanrader: fietsen en wandelen door de prachtige omgeving. Geniet van de weidse uitzichten, de landerijen en vele boerderijen die je onderweg tegenkomt.

Kortom, kom kamperen bij camping de Boergondiër! En houd je niet zo van kamperen? Geen probleem! We hebben ook een aantal nette en ruime accommodaties.