Kamperen bij de boer

Leuk, leerzaam en lekker buiten, dat is kamperen bij de boer. Camping de Boergondier is een prachtige en gemoedelijke camping in het Overijsselse de Krim. Een rustig gelegen camping, te midden van de weilanden, en naast het Krimse bos. Een heerlijke plek waar u de vogeltjes hoort fluiten en die plek delen we graag samen met u. Bovendien is het de perfecte plek wanneer u van fietsen en wandelen houdt. De omgeving is namelijk prachtig. 

Kampeerplaatsen van 150m2

Comfortabel overnachten bij de boer in je eigen caravan of tent op een ruime kampeerplaats van 150m2. De ruime plekken bieden veel comfort en privacy. Daarnaast bieden wij de volgende voorzieningen:

  • Gratis WiFi 
  • Blote voeten gras
  • Autovrije kampeervelden (kamperen bij de ingang)
  • Modern sanitair met vloerverwarming
Flexibele aankomst en vertrekdagen mogelijk boek dan via >

Gastvrij kamperen bij de boer

De Krim is een klein dorp in Overijssel. Een plek waar je gastvrij ontvangen wordt. Even weg van de drukte, weg van de stad. Lekker ontspannen en genieten van het prachtige Overijsselse Vechtdal. U bent van harte welkom op onze boerderij, waar wij naast de camping een actief akkerbouwbedrijf runnen. Komt u bij ons kamperen bij de boer? Geniet dan van de rust en ruimte die onze camping en boerderij u te bieden heeft. 

Goed onderhouden sanitair

Onze minicamping is voorzien van modern sanitair met vloerverwarming. Het toiletgebouw is voorzien van 4 badkamers en 4 toiletten en ligt op slechts een kleine loopafstand van onze kampeerplaatsen af. Bovendien is ons sanitair ook toegankelijk voor mindervaliden.

Kamperen met tent, vouwwagen of caravan

Bij camping de Boergondier kunt u kamperen bij de boer met uw tent, vouwwagen of caravan. Onze kampeerplaatsen bieden veel privacy, dankzij de bossage die de kampeerplaatsen van elkaar scheiden. De rust, ruimte en gezelligheid van een camping, maar dan wel op uw eigen plekje, met een heerlijk en vrij uitzicht.

Speeltuin en airtrampoline

Komt u met kinderen naar onze boerencamping? Zij zullen zich prima vermaken in onze leuke centraal gelegen speeltuin en airtrampoline. Vanaf uw tent heeft u uitzicht op de leuke speeltuin met zandbak, nestschommel, rekstokken, klim- en klauter speeltoestel met glijbaan, twee schommels en een ballenvanger. Bovendien is er ruimte genoeg om spelletjes te doen, te spelen of rond te rijden op de beschikbare skelters, fietsjes en stepjes. Kortom, om gewoon heerlijk kind te zijn. Kamperen bij de boer is echt een feestje.

Kom kamperen bij de boer bij Camping de Boergondier

Reserveer gelijk een van onze prachtige kampeerplaatsen. Wilt u nog wat extra comfort tijdens uw vakantie? Dan is wellicht een van onze kampeerplaatsen met privé sanitair iets voor u. 

Wilt u de sfeer even proeven van onze camping? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen of neem contact met ons op. Graag tot ziens bij Camping de Boergondier