WIFI

Over de hele camping is gratis een uitstekende wifi-ontvangst.

Overdekte verblijfsruimte

Wij hebben een ruimte van circa 20m² beschikbaar, waar je met een grotere groep kunt zitten. Er staan o.a. boeken die je kunt lezen en die je kunt ruilen, maar ook 2 sjoelbakken. Maar ook een extra overdekte afwasplaats, diepvries en magnetron.

Verwarmd Sanitairgebouw

Wij hebben een schoon, net verwarmd sanitair gebouw. Het sanitair gebouw is voorzien van 4 douches en 4 wc's, en is helemaal voorzien van vloer verwarming. Ook toegankelijk voor minder validen. In 2013 hebben we geinvesteerd in electrische boilers die door onze zonnepanelen worden voorzien van energie.

Vakantiedialyse
Naast een normale camping zijn wij ook gespecialiseerd voor mensen die op vakantie willen ondanks dat zij de Nierdialyse nodig hebben. Boerderijcamping de Boergondier is uniek omdat zij Nierdialyse aanbieden op de camping!

Air Trampoline

Wij hebben een geweldige Air trampoline, die veelvuldig wordt gebruikt door zowel jonge als oudere kinderen (en voor volwassenen die zich weer kind durven te voelen)

Oud Hollandse Spelletjes

Wij hebben meerdere oud Hollandse spelletjes.

Openlucht Zwembad

Tegenover de ingang van de camping ligt het openbare openlucht zwembad “Onder Ons” De Krim. (circa 300 meter lopen).

Speeltuin

De camping heeft een grote zandbak, een nestschommel, rekstokken, een kleine klim- en klauter speeltoestel met glijbaan, schommeltoestel met 2 schommels en een ballenvanger. Ook zijn er meerdere skelters, fietsjes, stepjes en andere klein speelmateriaal aanwezig.