Ben je op zoek naar een ontspannen en rustige vakantie? Je bent van harte welkom bij Boerderijcamping de Boergondier. Onze camping is gelegen in het Vechtdal, een prachtig landelijk gebied. Een unieke ervaring voor iedereen die op zoek is naar een rustige en authentieke vakantie. Weg van de drukte en alleen maar genieten van de eenvoud en de schoonheid van het leven op het platteland.

Waarom kiezen voor een boerderijcamping?

Wij delen graag een stukje platteland met onze gasten. Loop met je blote voeten door het gras en geniet van de vele fruitbomen op de camping en de bloeiende akkerranden. Wij hebben geen grootschalige camping, maar bieden rust en ruimte. Kom je met kleine kinderen? Dan kun je ze met een gerust hart lekker hun gang laten gaan. De camping is overzichtelijk en klein. Ze raken de weg niet kwijt en je kunt ze zien spelen in de speeltuin (met airtrampoline) vanaf je kampeerplek. Kinderen blij? Ouders (of opa en oma) blij! En wat dacht je van een potje voetbal of badminton met de kinderen in de avond. Genoeg ruimte!

Vanaf onze boerencamping zijn er leuke activiteiten te beleven. Het openlucht zwembad ligt tegenover onze camping, ga heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving, bezoek Attractiepark Slagharen of een van de gezellige dorpjes in de buurt.

Geniet van het platteland

Op onze camping groeit en bloeit er iedere maand wel wat! Te beginnen met de pioenrozen in mei, de rode besjes in juni (erg lekker in de yoghurt of om zo vanaf de struik te eten). In juni kun je ook genieten van de kruisbessen die groeien op onze camping. In juli zijn de pruimen aan de beurt. En als laatste (in juli en augustus) zijn de appels, peren en walnoten klaar om geplukt te worden. Al deze bomen en struiken staan verspreid over onze boerderijcamping. Super leuk om samen met de kinderen te plukken en te eten!

Eenvoud en rust

In tegenstelling tot grote campings, biedt boerderijcamping De Boergondier een bescheiden opzet die gericht is op rust en eenvoud. Dit betekent geen overbodige faciliteiten, maar wel alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en ontspannen vakantie. De kleinschaligheid zorgt voor een persoonlijke sfeer waar u echt kunt ontspannen en onthaasten.

Faciliteiten en activiteiten

Hoewel we een kleine camping hebben, kun je er wel vanuit gaan dat we goede faciliteiten bieden. We hebben een schoon, net verwarmd sanitairgebouw. Het sanitairgebouw is voorzien van vier douches en 4 wc’s en is helemaal voorzien van vloerverwarming. Uiteraard is ons toiletgebouw ook toegankelijk voor mindervaliden.

Daarnaast hebben we een overdekte verblijfsruimte van ca. 20 m2 waar je met een grotere groep kunt zitten. Er staan boeken die je mag pakken (of ruilen), maar ook sjoelbakken. Een gezellige ruimte voor spelletjes of om andere campingsgasten te ontmoeten.

Boek je verblijf vandaag nog

Kom genieten op onze boerderijcamping! Een echte aanrader (al zeggen we het zelf). Bekijk de mogelijkheden, kampeerplaatsen en accommodaties en boek gelijk een plekje. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij De Boergondier in de Krim. Kom kamperen bij de boer!