Kamperen op een camping met privé sanitair is een van de beste manieren om te genieten van het buitenleven, zonder dat je inlevert op comfort. Geniet van leuke dingen doen met het gezin en de vrijheid op de camping, maar dan wel met je eigen sanitair bij je kampeerplaats (plaats 5-6-8-8a-9-10-11-12). Perfect voor een heerlijke kampeervakantie. Boekbaar vanaf 3 dagen verblijf.

plattegrond camping prive sanitair op de plaats Overijssel Vechtdal

plattegrond boerencamping de boergondier in gemeente hardenberg / vechtdal

Privé sanitair bij camping de Boergondiër

Net als onze reguliere kampeerplaatsen, zijn onze kampeerplaatsen met privé sanitair 150 m2 groot. Daarbij heb je een eigen privé douche en toiletruimte. Deze is voorzien van wastafel en afwasmogelijkheid. Op die manier hoef je dus niet te wachten bij het toiletgebouw en geniet je van meer privacy. Perfect als je net wat meer luxe wilt tijdens je vakantie. 

Een onvergetelijke vakantie met de beste voorzieningen

Kamperen op een camping met privé sanitair biedt de ideale combinatie van het buitenleven en comfort. Een kleine boerencamping is hiervoor perfect! Wat er zoal nog meer te vinden is op onze camping?

  • Overdekte verblijfsruimte. Hier kun je boeken vinden die je mag lezen of ruilen. Maar ook sjoelen is mogelijk. 

  • Gratis wifi. Over op onze camping met privé sanitair is gratis wifi met uitstekend ontvangst.

  • Airtrampoline. Super leuk voor de kinderen.

  • Speeltuin met zandbak, schommels, speeltoestellen, glijbaan en ballenvanger.

  •  Niet op onze camping, maar tegenover: het openlucht zwembad van de Krim. Op ca. 300 meter lopen kun je zwemmen in het openbare openluchtzwembad. 

  • Old-timer trekker (Eicher uit 1956). De kinderen mogen een rondje meerijden! Ook leuk voor papa’s en opa’s. 

Prachtige omgeving

Onze camping met privé sanitair is gelegen in de Krim in het Vechtdal Overijssel. Een prachtige omgeving waar bijna alle Nederlandse landschappen te vinden zijn; zandverstuivingen, heide, bossen, vennetjes en natuurlijk de rivier de Vecht. Een geweldige omgeving om te fietsen en te wandelen. En ook de gezellige dorpen en steden in de buurt zijn de moeite waard. 

Gastvrij kamperen op onze camping met akkerbouwbedrijf

Naast een boerencamping runnen wij een akkerbouwbedrijf. Onze camping is dus omringd door landerijen. Rust en ruimte gegarandeerd dus. Even weg van de drukte, weg van de stad, dat is wat we bieden bij camping de Boergondiër. Heerlijk voor gezinnen met jonge kinderen of met uw partner, familie of vrienden. U bent van harte welkom op onze kleine boerencamping.