Houdt u van het buitenleven, het platteland en een gemoedelijke en ongedwongen sfeer? En wilt u even helemaal weg van de drukte? Dan is een boerencamping Overijssel een goede keuze! Kom dus kamperen bij de boer! Boerencamping de Boergondiër is gelegen in het prachtige Vechtdal, in de kleine plaats de Krim. Een mooi landelijk gebied waar u kunt genieten van rust en ruimte. Ontdek de gastvrijheid van de boerderij! 

Kindvriendelijke boerencamping in Overijssel 

Onze kleine boerencamping is perfect voor gezinnen met kleine kinderen. Ontdek de charme van de boerderij en onze leuke en kleinschalige speelvoorzieningen. Echt een heerlijke vakantie voor het hele gezin. De camping is overzichtelijk en gemoedelijk waardoor kleine kinderen lekker kunnen rondstruinen zonder dat u het gevoel heeft het overzicht te verliezen. Vanaf de kampeerplaatsen heeft u bijvoorbeeld uitzicht over  leuke kleine speeltuin. Een plek waar de kinderen zich goed kunnen vermaken. Ook zijn er fietsjes, stepjes en skelters voor de kinderen waarmee de kinderen de camping kunnen ontdekken en zelf op pad kunnen.

Fietsen en wandelen vanaf onze boerencamping Overijssel

De Krim is gelegen in het prachtige Vechtdal in Overijssel. De perfecte omgeving wanneer u van fietsen en wandelen houdt. Het Vechtdal biedt een veelzijdig aanbod aan landerijen, natuurgebieden, kronkelende riviertjes en gezellige dorpjes. Er zijn oneindig veel mogelijkheden qua fiets- en wandelroutes. Stippel iedere dag een andere route uit en ontdek de veelzijdigheid van het Vechtdal. En na zo’n intensieve dag fietsen of wandelen is er niets heerlijker dan weer terug te keren bij uw caravan op onze prachtige rustige camping.

camping van boven af van de boergondier

Proef de sfeer van een boerencamping

Op een boerderijcamping geniet u van stilte. U wordt wellicht wakker van de vogeltjes die fluiten. Tijdens het ontbijt geniet u van een kop koffie en het prachtige weidse uitzicht. Niks moet en dus heeft u alle tijd om uw vakantie zo in te delen als u wilt. De kampeerplaatsen bieden enorm veel privacy en worden omgeven door groen. Een ongedwongen vakantie waar u echt helemaal tot rust komt! 

Faciliteiten van onze boerencamping Overijssel

  • vloerverwarming. Ook toegankelijk voor mindervaliden. 
  • Overdekte verblijfsruimte. Hier kunt u onder andere boeken vinden die u mag lezen en ruilen. Maar ook staan hier sjoelbakken, is er een overdekte afwasplaats, diepvries en magnetron. 
  • Gratis wifi. Overal op onze camping is gratis wifi met uitstekend ontvangst
  • Airtrampoline. Geweldig voor kinderen (en volwassenen die zich weer even kind voelen)
  • Er is een leuke speeltuin met zandbak, schommels, klim en klauter speeltoestel, glijbaan en ballenvanger. 
  • Openlucht zwembad: tegenover de camping ligt het openbare openluchtzwembad van de Krim (op ca. 300 meter lopen).
  • Geen faciliteit, maar wel leuk! De kinderen mogen een rondje mee op onze grote grasmaaier of een rondje rijden op onze old-timer trekker (Eicher uit 1956). Ook leuk voor papa’s en opa’s trouwens!

Boerderijcamping Overijssel reserveren?

Reserveer gelijk uw vakantie op boerencamping de Boergondiër. Kies voor een van de prachtige en ruime kampeerplaatsen of verblijf in een van onze moderne en unieke accommodaties. Wat u ook kiest, het wordt een vakantie om nooit te vergeten.