Voorzieningen

Voorzieningen op Boerderijcamping de Boergondiër

Het toiletgebouw is van alle gemakken voorzien. Modern sanitair (4 douches en 4 toiletten) en vloerverwarming door het hele gebouw. U kunt gebruik maken van de wasmachine, droger en koelkast.

Daarnaast zijn er in 2020 op 4 kampeerplaatsen voorzieningen aangelegd voor prive sanitair.

Fietsen kunt u stallen en opladen in de voormalige stal. Naast de ruime plekken van 180 m² waar uw auto makkelijk naast uw caravan kan staan, kunt er ook voor kiezen om deze op het grote plein te laten staan. Op de camping zijn er diverse speelmogelijkheden voor kinderen aanwezig, nestschommel, zandbak, ballenvanger en fietsjes/skelters. Daarnaast is het mogelijk voor dialysepatiënten uit de gehele regio Hardenberg en Coevorden om op de camping te dialyseren zie hiervoor www.vakantiedialyse.info

Voorzieningen in het dorp De Krim!

Boerderijcamping De Boergondiër is gelegen naast het bos, de boerderij ligt aan het kanaal waar u naar hartenlust kunt vissen op onze grote vis steiger. De boerderijcamping ligt aan de rand van het dorp op 300 meter van het centrum van De Krim. Er is een grote supermarkt, bakker, drogisterij, bloemenzaak en kapper gevestigd. Daarnaast is er een eetgelegenheid in het dorp waar u ook op het terras kan zitten. Daarnaast zijn er diverse grotere steden in de omgeving waar er markten op maandag(Coevorden en Hardenberg) en donderdag (Hoogeveen) zijn. In de zomermaanden worden er diverse extra activiteiten georganiseerd (klik hier voor meer informatie).

Daarnaast ligt de camping aan het welbekende fietsknooppuntennetwerk van zowel het Overijsselse Vechtdal als zuidoost Drenthe. Er zijn diverse routes door ons samengesteld á 30-45 km (vertrekpunt vanaf de boerderijcamping) die zeker de moeite waard zijn om te fietsen. Maar vergeet tijdens de warme dagen niet het mooie open lucht zwembad welke tegenover de boerderijcamping ligt te bezoeken.