Tarieven

Tarieven kamperen

Tarieven huren

  • * Hoogseizoen: juli, augustus, schoolvakanties, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren

Alle prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per nacht, tenzij anders vermeld en inclusief het gebruik van warm water, douches, elektra, gratis WiFi en exclusief toeristenbelasting. Indien u een langer verblijf wenst dan 2 weken buiten het hoogseizoen, dan hanteren wij hiervoor korting.

De plekken zijn gemiddeld 180 m² en hebben 8 of 16 ampère stroom per plek. Bij reserveren proberen wij rekening te houden met de plaats van uw voorkeur, echter behouden wij ons het recht voor te schuiven met plaatsen als dit nodig blijkt te zijn.

Leveringsvoorwaarden zijn conform die van de Vekabo :
Klik hier voor de leveringsvoorwaarden van verhuur kampeerplaats.
Klik hier voor de leveringsvoorwaarden van verhuur huisjes Paleis en Kasteel.

Zoals u op onze homepage hebt gelezen gaan wij niet open, dit omdat wij het als onze morele plicht zien om uw en onze gezondheid optimaal te kunnen waarborgen.

ATTENTIE:
Wij gaan weer beperkt open!

Wij gaan op donderdag 30 april weer open voor gasten. Het sanitair gebouw blijft gesloten, maar bent u zelfvoorzienend qua sanitair in uw eigen caravan of camper dan kunt u heerlijk genieten van het groen, de rust en ruimte. Het chemisch toilet is beschikbaar. Wij hopen binnen afzienbare tijd ook het sanitair gebouw te kunnen openen, de protocollen liggen klaar Klik hier

Daarnaast begrijpen wij dat u wel graag op vakantie wilt maar door deze onzekere tijden wacht met reserveren. Wat ons betreft niet nodig!  Indien u nu boekt en de ontwikkelingen en de adviezen van de RIVM nog blijven gehandhaafd kunt u wat ons betreft kosteloos annuleren, wij vragen geen voorschot….. dus geen risico