Tarieven

Tarieven kamperen

Tarieven huren

  • * Hoogseizoen: juli, augustus, schoolvakanties, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren

Alle prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per nacht, tenzij anders vermeld en inclusief het gebruik van warm water, douches, elektra, gratis WiFi en exclusief toeristenbelasting. Indien u een langer verblijf wenst dan 2 weken buiten het hoogseizoen, dan hanteren wij hiervoor korting.

De plekken zijn gemiddeld 180 m² en hebben 8 of 16 ampère stroom per plek. Bij reserveren proberen wij rekening te houden met de plaats van uw voorkeur, echter behouden wij ons het recht voor te schuiven met plaatsen als dit nodig blijkt te zijn.

Leveringsvoorwaarden zijn conform die van de Vekabo :
Klik hier voor de leveringsvoorwaarden van verhuur kampeerplaats.
Klik hier voor de leveringsvoorwaarden van verhuur huisjes Paleis en Kasteel.

Zoals u op onze homepage hebt gelezen gaan wij op 1 juni open, dit omdat wij het als onze morele plicht zien om uw en onze gezondheid optimaal te kunnen waarborgen. (wij hopen eerder bijv. hemelvaart/pinksteren)

Op dinsdag 31 mrt is kenbaar gemaakt dat campings hun sanitairgebouw  moeten sluiten (ook chemisch toilet). Dit betekent voor ons dat wij in elk geval tot 28 april zijn gesloten en verwachten ook nadien nog maatregelen. I

Daarnaast begrijpen wij dat u na 1 juni wel graag op vakantie wilt maar door deze onzekere tijden wacht met reserveren. Wat ons betreft niet nodig!  Indien u nu boekt en de ontwikkelingen en de adviezen van de RIVM ook na 1 juni nog blijven gehandhaafd kunt u wat ons betreft kosteloos annuleren.