Proef en Beleef ’t Boerenland

Proef en Beleef ’t Boerenland

Ontmoet al fietsend door het Vechtdal boeren en streekproducten. Geniet van het Streekmenu bij Grand Café De Kamer in Slagharen.

Proef en Beleef ‘t Boerenland is een fietsknooppuntenroute die u langs boerderijen leidt die pure streekproducten verbouwen en/of maken. Stap bij deze 7 bedrijven van uw fiets (herkenbaar aan het logo) en beleef de boerderij met z’n gewassen, vee en producten.

Kok Syste maakt afhankelijk van het seizoen en de streekproducten die de boerderijen leveren wisselende streekmenu’s. De route is in totaal 60 km, maar deze is ook in te korten naar 2 x 35 km.

Proef en beleef fietsroute

Arrangement I: twee nachten kampeerplek, inclusief fietsroute en streekmenu bij Grand Café De Kamer: € 79,- voor 2 personen voor 2 nachten.

Arrangement II: twee nachten Chalet (maximaal 4 personen) inclusief fietsroute en streekmenu bij Grand Café De Kamer: € 139,- voor 2 personen.

Groepsuitje

1 – fietsroute, huurfiets, starten met koffie en krentewegge op de Boergondiër – € 11,- p.p.
2 – fietsroute, huurfiets, starten met koffie en krentewegge op de Boergondiër, Streekmenu Grand Café De Kamer – vanaf € 30,-
3 – fietsroute, huurfiets, starten met koffie en krentewegge op de Boergondiër, rondleiding IJshoeve Bosman, inclusief ijsje – € 15 p.p.
4 – fietsroute, huurfiets, starten met koffie en krentewegge op de Boergondiër, rondleiding IJshoeve Bosman, Streekmenu Grand Café De Kamer – vanaf € 34 p.p
5 – fietsroute, huurfiets, starten met koffie en krentewegge op de Boergondiër, wijnproeverij wijngaard De Lutteresch, al dan niet in combinatie met het streekmenu bij Grand Café De Kamer. Bel of mail voor de mogelijkheden!