AANGENAAM VERRAST

Op maandag 18 juli werden wij “overvallen” door een grote camper met 2 dames van de ANWB. Tot onze verbazing en verrassing kregen wij een gouden envelop overhandigd…….. Wat blijkt …… wij zijn genomineerd als beste camping van Nederland in de categorie beste kleine camping!

Wij zijn zeer verrast maar ook trots dat een 7 koppige vakjury (uit binnen en buitenland) onze camping heeft geselecteerd. Dit terwijl er zo ontzettend veel mooie vergelijkbare bedrijven zijn die net als wij met ontzettend veel plezier een kleine camping tot 60 plaatsen runnen.

Publieksjury

De Verkiezing is dit jaar met een vak- én een publieksjury georganiseerd. De internationale vakjury heeft op basis van een voorselectie 10 campings genomineerd in drie categorieën. Hieruit heeft de publieksjury in de periode van 20 juli t/m 30 oktober kunnen stemmen en de uiteindelijke winnaar is camping Nesse in Limmen geworden net als in 2019.

 

Echter wij ervaren de nominatie al als een cadeautje en hopen u dit jaar met dezelfde passie en enthousiasme als voorgaande jaren te mogen ontvangen.