WEDEROM AANGENAAM VERRAST

In 2022 werden wij  op maandag 18 juli “overvallen” door een grote camper met 2 dames van de ANWB. Tot onze verbazing en verrassing zijn wij dit jaar weer genomineerd voor het jaar 2024 en kregen wij wederom een gouden envelop overhandigd…….. Wat blijkt …… wij zijn weer genogenomineerd als beste camping van Nederland in de categorie beste kleine camping!

Wij zijn zeer verrast maar ook trots dat een 7 koppige vakjury (uit binnen en buitenland) onze camping heeft geselecteerd. Dit terwijl er zo ontzettend veel mooie vergelijkbare bedrijven zijn die net als wij met ontzettend veel plezier een kleine camping tot 60 plaatsen runnen.

Publieksjury

De Verkiezing is dit jaar met een vak- én een publieksjury georganiseerd. De internationale vakjury heeft op basis van een voorselectie 10 campings genomineerd in drie categorieën. U als gast kan tot en met 30 oktober uw stem uitbrengen op : Welkom bij de ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2024! (flowapp.nl).

 

Wij ervaren de nominatie al als een cadeautje en hopen u dit jaar met dezelfde passie en enthousiasme als voorgaande jaren te mogen ontvangen.