Vakantiedialyse

Vakantiedialyse – dag en nacht!

Als u dialysepatiënt bent, kunt u bij ons terecht voor hemodialyse ! Eigenaresse Jolanda Theisens is tevens dialyseverpleegkundige (ruim 20 jaar ervaring als dialyseverpleegkundige bij  Ziekenhuis Groep Twente) en biedt sinds 2007 de mogelijkheid om te dialyseren op de camping. Sinds 2014 word deze mogelijkheid aangeboden in samenwerking met Dianet te Utrecht. Hebt u stabiele dialyses en een goede toegang tot de bloedbaan (shunt of dialysecatheter) dan bent u van harte welkom.

Ten tijde van de dialyse kijkt u uit over de akkers waar naast de traditionele akkerbouw: graan, bieten en aardappels, ook pioenrozen worden geteeld. Dialysetijden worden met u afgestemd. Indien er zich acute problemen voordoen kunnen wij terugvallen op het nabijgelegen dialysecentrum/ziekenhuis in Hardenberg.

Vanaf 2 juli 2016 hebben wij ook een nachtdialyse faciliteit waar u met uw partner net als thuis kan dialyseren op een Nikisio. U verblijft s’nachts op de Gerardus-suite voorzien van alle luxe en natuurlijk de Nikisio machine, alle materialen zijn aanwezig en hoeft u niet mee te nemen. Solo nachtdialyse is ook mogelijk indien u gebruik maakt van de nachtelijke bewaking via een internetkoppeling. Uiteraard zijn er geen extra kosten verbonden aan de vakantiedialyse, uw zorgverzekeraar vergoed deze kosten op dezelfde wijze als in het centrum waar u dialyseert. De kosten voor de hotelkamer voor nachtdialyse is 200 euro voor 1 week verblijf, wilt u korter verblijven dan is het 100 euro voor 3 nachten.

Het is mogelijk om met u caravan/tent, te komen of een vakantiehuisje te huren op de camping. Verblijft u in de omgeving zoals attractiepark Slagharen of een bungalowpark (bijv. Center Parcs huttenheugte) in de buurt, ook dan bent u van harte welkom!

 

Wilt u meer informatie over vakantiedialyse? Bel of mail gerust met eigenaresse Jolanda Theisens (dialyseverpleegkundige bij Dianet 06-52376981) of stuur een mail naar campingdeboergondier@gmail.com.