Agenda

Voor actuele tips en uitjes voor het naastgelegen drenthe:

https://www.magischdrenthe.nl/nl/agenda/activiteiten/category_head,1

Voor actuele tips en uitjes in het vechtdal:

Home

Opening Gerardus-suite B&B op RTV Oost

2 juli opening nachtdialyse faciliteit!

Update 4 juli => Iedereen bedankt! Het was een super leuke dag!

Dit persbericht hebben wij verstuurd naar aanleiding van de feestelijke opening van onze spiksplinternieuwe nachtdialyse faciliteit. Wij zijn de enige camping in Nederland die dit aanbied.

***Vanaf 2 juli is het voor dialysepatiënten mogelijk om een nachtdialyse behandeling te ondergaan tijdens een verblijf op boerderijcamping de Boergondiër nabij Hardenberg. Hiervoor is een deel van de boerderij verbouwd tot ‘Dialyse Hotel’.

De camping is gelegen in het veenkoloniale streekdorp De Krim. Jolanda Theisens is, naast eigenaresse, tevens dialyse verpleegkundige. Deze bijzondere combinatie stelt haar in staat om in samenwerking met Dianet hemodialyse faciliteiten aan te bieden. ‘Mijn gasten stellen regelmatig vragen over nachtdialyse. Patiënten waarvoor dit noodzakelijk is, kunnen vaak niet op vakantie. Ik ben blij dat ik na 9 jaar dagdialyse ook nachtdialyse kan aanbieden,’ aldus Jolanda.

Camping de Boergondier is schitterend gelegen en heeft prima faciliteiten. Gasten hebben door de grote plekken of comfortabele chalets volop privacy. In de directe omgeving is meer dan voldoende te doen.

Op zaterdag 2 juli organiseert de Boergondiër een open dag. Patiënten en andere belangstellenden zijn van harte welkom om het ‘Dialyse Hotel’ en de camping te bezichtigen. Meer informatie op www.boergondier.nl.