Omgeving

Activiteiten

Stedelijk Museum Coevorden, Onderduikersmuseum De Duikelaar, Industrieel Smalspoor Museum

In de directe omgeving van de camping zijn verschillende museums te vinden. Voor elke leeftijdscategorie is er dus wat te vinden. Iets verder (30 min) kunnen wij oa.het Veenpark, Het Gevangenismuseum en Frederiksoord van harte aanbevelen.

Hoeve Bosman

Hoeve Bosman is een familie boerenbedrijf die ambachtelijk ijs maakt (ruim assortiment met culinaire smaken). In de winkel kunt u tevens diverse streekproducten kopen of ga op ontdekking op het bedrijf en loop het klompenpad.

Natuuractiviteitencentrum De Koppel

De Koppel is gelegen in Hardenberg aan de rivier de vecht. Zij organiseren veelal mooie activiteiten voor jong en oud.

Attractiepark Slagharen, Plopsaland Coevorden, Wildland Adventure Zoo Emmen, Avonturenpark Hellendoorn, Drouwenerzand Attractiepark en Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe

In de buurt van de camping bevinden zich veel attractieparken, variërend van 5 minuten tot 45 minuten rijden met de auto.

Omgeving

Activiteiten

Fiets routes

De camping is gelegen aan meerdere fietsknooppunten. Ook hebben wij mooie fietsroutes voor u uitgezet variërend van 20-60 km.

Vissen

Aan de ingang van de camping bevindt zich een groot kanaal waar u kunt vissen, u kunt gebruik maken van de vissteiger voor de boerderij. In het naastgelegen bos is ook een vijver waar u kunt vissen. U dient in het bezit te zijn van een vispas.

Wandelen

Vanaf de camping kunt u het “Akkerpad” of de “vloeivelden” lopen, beiden zijn 5 km. In de directe omgeving zijn meer wandelroutes, bijvoorbeeld bij landgoed de Groote Scheere, het Reestdal of de Oldemeyer.

Tuinen Mien Ruys, Vijvertuinen Ada Hofman

Op fiets afstand van de camping bevinden zich verschillende soorten tuinen, voor ieder wel iets moois.